reklama 11D

Devadesátka EquiTV: Strhující závěr Velké ceny primátora v Chuchli

ikonka

V sobotu 18. května se v pražské Velké Chuchli běžela klusácká Velká cena primátora hlavního města Prahy na 2180 metrů. Ta měla strhující závěr. Dostihový den nabídl i další zajímavé okamžiky. Připomeňte si je v Devadesátce EquiTV.
23.05.2019 09:37  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKA Z KLUSÁKŮ V CHUCHLI JE TADY

Dalším dostihovým dnem v pražské Velké Chuchli pokračovala v sobotu 18. května klusácká sezona. Vrcholem dne byla Velká cena primátora hlavního města Prahy na 2180 metrů, další díl celoročního Zlatého okruhu.

Dostih, který v minulosti vyhrály takové hvězdy jako Lucky Fortuna, Fritz de Sade nebo Grafik, přilákal na start šest koní a byl letos už třetím měřením sil dvojice Jos a Un Nuage d’Osmoz. Po startu šel do vedení rychlý Magicmatch JDS s Ondřejem Kozlem, spolufavorita Jose poslal Zdeněk Škobis na blízké druhé místo ve druhé stopě. Veronika Poršová v sulce spolufavorita Un Nuage d’Osmoz si ale svého hlavního soupeře hlídala a do druhého okruhu už šli Un Nuage d’Osmoz a Jos hlava-hlava.

Diváci ve Velké Chuchli viděli nádherný souboj, ale už před posledním obloukem bylo jasné, že více sil má Un Nuage d’Osmoz. Jedenáctiletý hnědák stáje Trotting Stars v závěru odskočil o deset délek a zadrženě zvítězil. Druhý doběhl Donadonitranss R před Tonight Cem, Jos zeslábl a klesl na páté místo. Vítěz zaběhl kilometrový čas 1:15,9.

Druhým vrcholem dne byla Jarní cena čtyřletých Praha TV, kterou lehce o délku a čtvrt ovládl hnědák domácího chovu Sakko Teč v sulce se svým trenérem Romanem Chrastinou. Druhé místo bral Inaccessible Grou před Lucky Blue. Zdeněk Škobis si v sobotu připsal Cenu Pražského zpravodaje pro francouzské klusáky, jeho tříletý hnědák Game Atout utekl starší konkurenci o propastných 8 délek.

Záznamy všech víkendových dostihů z Velké Chuchle si můžete pustit na našem webu www.equitv.cz.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE