reklama 11B

Dění v týdnu: Na Miami Beach proběhne druhé kolo série GC s českou účastí

ikonka

V prvním dubnovém týdnu se odehraje hned devět zahraničních akcí, na něž zamíří čeští jezdci. V Miami se bude konat další kolo Global Champions, skákat se bude i jinde. Do Polska jedou reprezentanti všestrannosti.
02.04.2024 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Stefano Grasso  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

V týdnu od 1. do 7. dubna se odehraje hned devět zahraničních akcí, kterých se budou účastnit čeští reprezentanti. V polské Strzegomi se pojede CCI, tedy závody ve všestrannosti. Do čtyřhvězdové úrovně nastoupí Miloslav Příhoda s Figarem. Tři hvězdy si vybrala Adéla Císařová s koňmi Baloo the Bear a Chesterton. Další jezdci včetně Miroslava Trundy jsou nahlášení do CCI2*-S a největší zájem o jednohvězdovou soutěž, jíž se zúčastní dvanáct dvojic.
 
V Šamoríně se bude konat vytrvalecký mítink. Petr Jadlovský s Fidorkou a Tereza Kopecká na koni Prince de Napoli pojedou 120 kilometrů, do dalších soutěží je nahlášeno ještě pět našich dvojic.
 
Zahálet nebudou ani drezurní jezdci. Na CDI do Stadl Paury jede juniorka Zuzana Hradilová a na CDIP do Sint -Truiden je přihlášená Tereza Alžběta Rockwell. 
 
Nejpočetnější zastoupení budou mít tradičně parkuroví jezdci. Veronika Jelínková a Vanessa Ingrid Pecina budou závodit na CSI v Olivě a v Arezzu pokračuje túra CSI, kde se předvedou třeba Natálie Kovářová, Tereza Svobodová, Anna Held či Rozálie Pichrtová. V Gorle Minore zůstává na další týden Kamil Popušek nebo sestry Najmanovy. CSI v Kronenbergu absolvuje Emma de Mossac, Valentýna Kuková i Oliver a Albert Písaříkovi. 
 
Největším lákadlem pro fanoušky celosvětově bude druhé kolo série Global Champions. Odehraje se v Miami, kde se skáče přímo na pláži. V barvách Scandinavian Vikings se představí Češka Sára Vingrálková. Složení týmu Prague Lions bude tentokrát bez české účasti, nahlášení jsou Thibeau Spits a Fernando Martinez Sommer.
 
V domácím kalendáři je na dvacet akcí. Skákat se bude ve Zduchovicích při Z-Riders Tour a také v Opavě, Plzni nebo v Suché. Ve Slatiňanech se pojedou soutěže spřežení a do Děpoltovic mohou zamířit příznivci drezury.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE