reklama 11C

Další hořovické vítězství: Linda Portychová vládne v kategorii U25

ikonka

Linda Portychová patří mezi dlouhodobě nejúspěšnější jezdce ve věkové kategorii jezdců do 25 let. S klisnou Falino dokázala zvítězit v hořovickém finále seriálu U25. Byla jednou ze dvou účastnic, které překonaly celou soutěž bez penalizace.
20.09.2020 16:02  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Dvě dvojice dokázaly projít celou finálovou soutěží seriálu U25 bez trestných bodů. Tou rychlejší byla Linda Portychová v sedle klisny Falino. Zhruba čtvrt sekundy dělilo od prvenství Annu Helebrantovou s Epo Van de Achterhoek Z. Její čas byl 45,72, zatímco v případě Portychové 45,45 sekundy.
 
Jako finišující jezdec nastupovala do finále Natálie Soukupová s Lordem Legacy. Jela však na jistotu, a i když neudělala žádnou chybu, připsala si jeden trestný bod za překročení času. Ten její měl hodnotu 49,07.
 
Nejlepší jízdu v závěrečné části soutěže předvedl Adam Písařík s Clausem Dieter, když nechyboval a cílem projel v čase 43,70 sekundy. Bohužel měl čtyři trestné body ze základního parkuru a tak se musel spokojit se čtvrtým řádkem výsledkové listiny.
 
 

 
 

Sledujte on-line přenos na EquiTV.cz

Foto Josef Malinovský / ČSP
 

Podrobné výsledky najdete POD ODKAZEM NÍŽE

 


 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE