reklama 11C

CSIOdJY ve Zduchovicích prodlouženo o den. Čechy čeká silná konkurence

ikonka

Blíží se první letošní mezinárodní parkurové závody. V posledním dubnovém víkendu se uskuteční druhý ročník CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce ve Zduchovicích. Letos je o den delší a české jezdce, hlavně juniory, čeká silná konkurence.
12.04.2019 12:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Druhý ročník CSIOdJY ve Zduchovicích proběhne ve dnech 24. až 28. dubna. Na letošní otevření mezinárodní skokové scény budou připraveny parkury z klasické zduchovické „kuchyně“. Kurzy bude připravovat duo stavitelů Christa Heibach a Petr Mašek. Kromě velké rundy CSIO a malé CSI budou zahrnuty i soutěže pro mladé koně a pony. 
 
Letošní ročník je o jeden den prodloužen a soutěžit se tak bude již od středy. Do závodů jsou předběžně přihlášeni jezdci z deseti zemí. Zajímavá bude zejména velmi prestižní týmová soutěž juniorů. Poháry národů se pojedou v pátek, Velké ceny pak v sobotu a v neděli. Přehled soutěží najdete na ucelené grafice ve fotogalerii, resp. pod odkazem níže. 
 

Podívejte se na přehled všech soutěží CSIO Zduchovice 2019 - ZDE

 

Překvapující zprávou je, že reprezentační trenér Tjark Nagel se rozhodl přesunout nejlepší juniorský tým o kategorii výše, kde budou soupeřit s mladými jezdci. Tato skutečnost je velmi dobrou zprávou zejména z důvodu kvalitativního nárůstu výkonosti českých juniorů. Do týmové soutěže juniorů tak mohou být zařazeni i další talentovaní jezdci.
 
Největší konkurencí českých jezdců budou v letošním roce týmy z početných ekip Maďarska, Polska a Německa. Tradičně kvalitní týmy by měli do Zduchovic přivést i zástupci slovenské reprezentace.  
 

Více o CSIO Zduchovice najdete POD TÍMTO ODKAZEM!

 

Zdroj: tisková zpráva pořadatele




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE