reklama 11D

Do Hořovic o den dřív. O Český skokový pohár je opět enormní zájem

ikonka

O účast při zahajovacím mítinku Českého skokového poháru 2019 v Hořovicích je tak obrovský zájem, že pořadatelé museli přidat jeden soutěží den. Závodit se tam tak začne již ve středu 17. dubna. „Věnujte pozornost změnám,“ upozorňuje Jitka Opatrná.
11.04.2019 16:57  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Na vysoké počty startujících při závodech Českého skokového poháru si již většina jeho aktivních účastníků zvykla. To, že nestačí denní limity více jak tří stovek startů ve čtvrtek, v pátek i v sobotu ovšem čekal málokdo. Pořadatelé proto přidali jeden soutěžní den. „Některé soutěže přibyly, ale jiné byly pro změnu zrušeny nebo přesunuty,“ upozorňují organizátoři. 
 
„Díky obrovskému zájmu o Český skokový pohár v Hořovicích jsme se rozhodli přidat ještě jeden závodní den. Na středu 17. dubna jsme přidali soutěže označené čísly 18 (Z), 19 (ZL) a 20 (L*), které jsou v JISu uvedeny na konci přehledu soutěží. Naopak byla zrušena čtvrteční soutěž číslo 1 (Z) a z pátku na čtvrtek jsme přesunuli soutěž číslo 6 (L*, Czech Junior Cup),“ informuje Jitka Opatrná.
 
„Díky těmto úpravám jsme mohli ve čtvrtek 11. dubna ještě otevřít k přihlášení několik volných míst do jednotlivých soutěží. Po vyčerpání navýšené kapacity již nebude možné přidávat počty startů v jednotlivých dnech,“ dodává.
 
Podrobnosti najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže nebo na adrese www.ceskyskokovypohar.cz.
 
Ilustrační foto Kateřina Návojová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE