reklama 11B

Zvára s Carmen Arcus druhý v GP Celje

Pro výborné druhé místo si dojel český reprezentant Ondřej Zvára v sedle klisny Carmen Arcus v závěrečné soutěži mezinárodních závodů CSIO3*-W v Celje. V nedělní Grand Prix dne 17. května postoupil do rozeskakování, v němž nestartoval z Čechů jediný…
17.05.2015 20:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ondřej Zvára si s Carmen Arcus dojel v Grand prix pro výborné druhé místo. Ilustrační foto Kateřina Návojová

Ondřej Zvára a Carmen Arcus byli blízko vítězstvínedělní Grand Prix na parkuru 160 centimetrů vysokém. Jako jednipouze dvou účastníků dokončili nejen základní kolo, ale i rozeskakování bez shození.  O pořadí tak rozhodl čas, který měl lepší rakouský reprezentant Roland Englbrecht. I tak si Ondřej Zvárasedle Carmen Arcus odnesl výborné druhé místo.

rozeskakování se po bezchybném základním kole přestavil ještě Aleš Opatrnýsedle Zandira. Tato dvojice bývá často rychlá a potvrdila to i nyní. Dokončili ve velmi dobrém čase, který by býval stačil na první příčku, bohužel si na konto připsali 4 trestné body za jedno shozeníPřesto dosáhli na pěkné čtvrté místo. Česká republika byla zároveň jediná, která měla v elitní pětce dva zástupce.

Třetím Čechem na startu byl Kamil Papoušek a Bel Canto Hradiště. Ti v základním kole inkasovali 8 trestných bodů. Tento jezdec bylneděli úspěšnýLansinkem Z, s nímž postoupil ve finále Silver Tour (145 cm) do rozeskakování, z něhož si odnesl pátou příčku. Blízkorozeskakování měla i Alžběta Malcová a Cartoocci ve Small Tour (115 cm). Obdrželi však 2 trestné body za čas a nakonec získali pátou pozici.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE