reklama 11C

V Lysé se bude bojovat o mopedauto Chatenet

ikonka

Nejen čtyři jezdkyně věkové kategorie 15 až 18 let mají reálnou šanci vyhrát při Jezdeckém festivalu v Lysé nad Labem mopedauto francouzské značky Chatenet na půl roku zdarma! O vítězi této atraktivní ceny se rozhodne ve čtvrtek 22. března 2018…
14.03.2018 15:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Automobil Chatenet dostane na půl roku zdarma k zapůjčení vítěz malé túry Zimního jezdeckého poháru 2018 ve skocích, kterému je mezi 15 a 18 lety. 
 
Toto roztomilé autíčko, v němž si při maximální rychlosti 50 km/h každý kilometr pěkně vychutnáte, mají velkou šanci vyhrát čtyři jezdkyně, jež mají nasbírané body z předešlých kol zmíněného halového seriálu. Vzhledem k tomu, že je finále otevřené, a navíc dvojnásobně bodované, šanci na výhru má v podstatě každý, a to v případě velmi kvalitního umístění v kombinaci s případným neúspěchem čtyř níže uvedených jezdkyň.
 
Nejblíže k mopedautu francouzské značky Chatenet má sedmnáctiletá Linda Portychová s 24 body. O šest bodů méně nasbírala šestnáctiletá Markéta Miková. Sofie Nosková sice v 18 letech již může řídit klasický automobil, ale ani ona s 15 body není ze hry, stejně jako další čerstvě plnoletá Denisa Ryndová. Ta ovšem má bodů pouze šest, a tak má na své soupeřky co dohánět.
 
Podrobnosti o programu Jezdeckého festivalu v Lysé nad Labem najdete na internetových stránkách www.jezdeckyfestival.cz.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE