reklama 11C

Tomanová v elitní desítce Gold Tour v Arezzu

V pátečním programu závodů v italském Arezzu měla Česká republika zástupkyně v soutěžích CSI3* i CSI1*. Výsledné 8. místo si z parkuru Gold Tour při CSI3* odnesla česká reprezentantka Barbora Tomanová v sedle Corcovada...
24.03.2017 21:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Do dvoufázové soutěže Gold Tour nastoupilo 27 závodních dvojic. Parkur vysoký 140 cm absolvovalo čistě 13 koní, mezi kterými byla i česká dvojice. Čas Barbory Tomanové a Corcovada stačil na 8. pozici výsledkové listiny.

Další pěkný výsledek si jezdkyně připsala s klisnou Scarface. S tou se představila v další soutěži Gold Tour, tentokrát s výškou překážek 135 cm. Dvojice v soutěži na čas ani jednou nechybovala a jejich výsledek stačil na 15. místo.

V pátečním programu v rámci CSI1* úspěšně pokračovaly Tereza Svobodová a Kateřina Tomanová. První zmíněná jezdkyně v sedle Catalpy P zvítězila v soutěži Children Tour (110 cm) a s Terry Z obsadila 9. místo v parkuru Bronz Tour (120 cm). Kateřina Tomanová dosáhla nejlepšího výsledku v sedle Capruse, když skončila na výsledném 10. místě v parkuru Bronz Tour (120 cm). 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE