reklama 11C

Skvěle obsazené CSI Maastricht s Annou Kellnerovou

Česká reprezentantka Anna Kellnerová pokračuje v túře po halových mezinárodních závodech v západní Evropě. Po CSI v Belgii v Liege se zúčastní ve dnech 11. – 13. listopadu výborně obsazeného mítinku CSI3* v nizozemském Maastrichtu.
08.11.2016 14:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Anna Kellnerová a Classic. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Soutěže začínají parkurem do 140 cm, a už páteční program nabídne stopadesátku započítávanou do celosvětového bodování Longines Ranking. Stejně tak během druhého dne budou moci vybírat účastníci ze soutěží od 140 do 150 cm.

Vrchol závodů přijde v neděli, kdy se v 15 hodin pojede Grand Prix Maastricht pro čtyřicet kvalifikovaných dvojic z předchozích soutěží.
 
Na startovních listinách se vedle české jezdkyně Anny Kellnerové s koňmi Classic, Giljandro van den Bosrand a I´m special Van´t Heike, objeví mnoho špičkových jezdců nejen z Evropy
 
V barvách USA budou závodit Lucy Davis či Reed Kessler, přihlášený je nejlepší turecký jezdec Omer Karaevli. Německo bude reprezentovat mimo jiné Hans-Dieter Dreher, a za Švýcarsko nastoupí Romain Duguet
 
Nejsilnější sestavu ale bude mít Nizozemí a také Belgie. Domácí fanoušci se dočkají sportovních výkonů v podání Jeroena Dubbeldama, Maikela van der Vleutena nebo Gerco Schrodera, z Belgie dorazí Peter Devos, Nicola Philippaerts či Jerome Guery. 
 

Na webové stránky CSI Maastricht se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE