reklama 11A

Úspěšný sobotní den na CSI Brusel s vítězstvím

Během soboty 3. září se české jezdkyně několikrát prosadily na dekorovaných příčkách při CSI2* v Bruselu. Úspěšný den však korunovala v odpolední soutěži pro mladé koně Emma Augier de Moussac, která zajistila pro Českou republiku hymnu…
03.09.2016 21:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Emma Augier de Moussac nastoupilaklisnou Diva do soutěže pro 7-8 leté při CSIYH (135-140 cm). Jednalo se o finálovou soutěž, která se jelarozeskakováním. Jediná česká dvojice na startu nenechala o svých kvalitách nikoho na pochybách. Emma Augier de Moussac totiž postoupila po čistém základním kole do rozeskakování, kde opět nechybovala, a navíc předvedla absolutně nejrychlejší jízdu. Tato jezdkyně tak dokázala opět zajistit hraní české hymny a zaslouženě se radovalaprvenství. Emma Augier de Moussac nyní prodala svéhotéto sezoně nejlepšího koně Charly Brown, ale jak se zdá, ve stáji ji roste ještě nadějnější svěřenec.

Během soboty se dařilo této jezdkyni i s Copií, když dokončily na pěkném devátém místě soutěž 140 centimetrů vysokou.

Úspěšný den pak otevřela svým výkonem Anna Kellnerová. S koněm Classic předvedla i v sobotu bezchybnou jízdu. Tentokrát neměla tato dvojice problém aničasovým limitem. V soutěži 135 centimetrů vysoké získali po bezchybném výkonu dekorované dvanácté místo.

O vítězství Emmy Augier de Moussac se můžete dočístangličtině i na webu pořadatele ZDE. Startovní a výsledkové listiny jsou TADY.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE