reklama 11A

Emma Augier de Moussac zvítězila v GP 25 Brusel

O skvělý závěr mezinárodních skokových závodů CSI2* v Bruselu se v neděli 4. září postarala česká jezdkyně Emma Augier de Moussac. S klisnou Kanonja totiž po napínavém rozeskakování zvítězila v Grand Prix jedoucí se právě při úrovni CSI2*…
04.09.2016 14:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Emma Augier de Moussac si již několikrát na těchto závodech zajistila pozornost, když se nakonec podařilo celkem třikrát zvítězit. Po sobotním prvním místě mezi mladými koňmi slavila tato jezdkyně další velký úspěchneděli. Do rozeskakování soutěže Grand Prix, která se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém, postoupilo jedenáct dvojic. Vedle české nechyběla další dobrá jména včetně Scotta Brashe.

Nikdo všakrozeskakování nestačil na českou reprezentantku Emmu Augier de Moussac společněKanonjou. O vítězství však nakonec rozhodly pouhé dvě setiny vteřiny, o které byla česká jezdkyně rychlejší než Hilary Mc NerneykoněmAcodate Ddl. Jak uvedla Emma Augier de Moussac při rozhovoru pro Clip my horse, nevěřila tomu, že by někdo mohl právě tuto americkou jezdkyni porazit. Jak dodala, počítaladobrém případědruhým či třetím místem, brala ji jako vítězku. Proto se po průjezdu cílem a podívání na světelnou tabuli nechtělo věřit tomu, co viděla.

Během neděle se dařilo i její sestře Charlotte Augier de Moussac, která skončilaBellou Brown na deváté příčce.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE