reklama 11D

Skvělá sobota Prague Lions při GC v Mexico City

ikonka

Jezdci parkurového týmu Prague Lions předvedli v zahajovacím kole Global Champions League 2018 na závodišti Campo Marte v Mexico City velmi dobré výkony a obsadili nakonec 9. místo. Páteční starty jim přitom nevyšly úplně podle představ…
25.03.2018 07:40  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Gerco Schröder na koni Glock´s Cognac Champblanc a Holger Wulschner s BSC Skipper v součtu nasbírali 17 trestných bodů. Jenže pak přišla sobotní druhá část týmové soutěže Global Champions League, a ta byla ve znamení skvělých jízd v podání Gerca Schrödera na Glock´s London a Anny Kellnerové s Classicem. Ani jeden z Pražských lvů nechyboval a na konto svého celku tak nepřipsali již žádnou další penalizaci. Díky tomu poskočili z průběžné 16. pozice mezi TOP 10, konkrétně na 9. řádek výsledkové listiny.

Dalším důvodem k radosti fanoušků pražského celku byla skutečnost, že se Anna Kellnerová i Gerco Schröder díky preciznímu absolvování zmíněné soutěže kvalifikovali do následné Grand Prix. V té si česká reprezentantka připsala 8 trestných bodů, ale i tak jí to stačilo k 13bodovému zisku do žebříčku Logines Global Champions Tour. Gerco Schröder i napodruhé s Glock´s Londonem zopakoval čisté kolo a postoupil do napínavého rozeskakování, v němž se postavil na start jako úplně poslední. Doslova tak měl vše ve svých rukou. Neubránil se však nakonec jednomu shození, ale i tak vybojoval krásné 6. místo a 31 bodů do seriálu jednotlivců Global Champions Tour 2018. 

Vítězem Grand Prix se stal Scott Brash na klisně Ursula XII. Nejen, že s ní dokončil i celé rozeskakování s nulou na bodovém kontě a v nejrychlejším čase 38,65 sekundy. Získal také 40 bodů do žebříčku a přímý postup do Super Grand Prix při Global Champions Prague PlayOffs v pražské O2 areně, jejíž termín konání je 13. až 16. prosince 2018. 

Vstupenky na galashow světového parkuru v Praze budou v prodeji od pondělí 26. března 9.00 hodin a k dostání budou v síti Ticketportal.cz. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.
 

Foto David Horváth / CET




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE