reklama 11B

Rada ČJF schválila upravený sazebník poplatků 2018

ikonka

Rada České jezdecké federace na svém zasedání 14. prosince schválila upravený sazebník poplatků platný od roku 2018. Výše poplatků se v naprosté většině případů nezměnila. Změna je u nově vstupujících členů. Ti budou platit nově 200,- Kč.
18.12.2017 10:20  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
Česká jezdecké federace informovala o upraveném sazebníku poplatků. Schválila ho Rada ČJF s účinností od 1. ledna 2018. Došlo ke zvýšení poplatku pro nově vstupující členy ze 100,- Kč na 200,- Kč. 
 
„Úprava se týká členských příspěvků fyzické osoby uvedené v ustanovení 4.4. Stanov, členský poplatek pří vstupu do ČJF je upraven na výši 200 Kč, ostatní poplatky jsou beze změn včetně prodloužení členství fyzické osoby uvedené v ustanovení 4.4. Stanov, kde zůstává poplatek nezměněn na 100,- Kč. V praxi tato úprava sazebníku znamená, že všechny fyzické osoby, které vstupují do ČJF jako noví členové, ale i ti kteří si neprodlouží své členství do posledního dne měsíce února budou po tomto termínu platit za členství v ČJF částku 200,- Kč. Při kontinuálním prodloužení členství v průběhu registračního období, tedy v termínu do posledního dne měsíce února zůstává nezměněné, tedy na částce 100Kč. Podobný princip již mnoho let platí i pro subjekty, pro které zůstávají poplatky nezměněné, stejně jako poplatky za licence osob i koní jsou též beze změny“, je uvedeno na webu ČJF.
 
 
Zdroj: www.cjf.cz



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE