reklama 11B

První kolo GP Jana Kutěje v Olomouci pro Nágra

Během sobotního dne 7. října se v Olomouci skákalo v rámci prvního kola Grand Prix Jana Kutěje, a to na třech stupních obtížnosti. V nejtěžší soutěži na parkuru stupně ST, což byla také cena C-E-T U25, se z výhry radoval Václav Nágr s D.Amelusinou.
07.10.2017 23:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V soutěži stupně ST** o pořadí na předních místech rozhodovalo rozeskakování, do něhož se probojovalo celkem 14 dvojic. Nejrychleji a navíc bezchybně se do cíle z této čtrnáctky dostal Václav Nágr s D.Amelusinou R 22 a s náskokem necelých sedmi desetin vteřiny se radoval z první příčky. Druhý nejlepší výkon podal Kamil Papoušek s Datasys Corcovadem před Michaelou Refkovou s Grace Frederikou. Základní kolo i rozeskakování bezchybně dokončil ještě nakonec čtvrtý Filip Doležal a Exclusive Demeter.

První kolo na stupni S** se nejvíce vydařilo Alžbětě Vojtkové s Pinky Pay. Soutěž s návazným rozeskakováním se jim podařilo dokončit v čase 22,14 vteřin. Dosažený čas byl o zhruba šest desetin vteřiny lepší než v případě Kateřiny Málkové s Cornils. Elitní trio uzavřel Jan Zwinger a Chacco-To.

Do třetice bojovali jezdci v rámci prvního kola na parkuru L**. Zde si pro první místo dojel Marek Hentšel s Dařbujánem. I tato soutěž byla hodnocena s návazným rozeskakováním.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE