reklama 11C

V Olomouci se rozhodne o vítězi soutěže C-E-T

V rámci parkurových závodu Grand Prix Jana Kutěje 2017 se ve dnech 6. až 8. října rozhodne o vítězi soutěže pro jezdce do 25 let vyhlášené Czech Equestrian Teamem o účast na závodech CSI1* nebo CSI2* konaných při Global Champions Tour 2018.
03.10.2017 21:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Body se sbírají v soutěžích s výškou překážek do 140 nebo 145 centimetru, a to v rámci tří vybraných mítinků. Dva již proběhly – a to během června v Olomouci a v září v Martinicích. Poslední možnost zabodovat bude opět v Olomouci, a to při závodech Grand Prix Jana Kutěje.
 
Body si připisují jezdci bez ohledu na to, s jakým koněm startují. V případe, že jezdec startuje ve stejné soutěži na více koních, počítá se pouze nejlepší výsledek.
 
Dle rozpisu závěrečných závodů v Olomouci muže jeden jezdec získat až 80 bodů za případná tři první místa ve dvou vypsaných soutěžích do 140 centimetru a do třetice na finálovém parkuru s výškou do 145 centimetrů.
 
Ve hře o hlavní výhru tak jsou stále nejen dosavadní lídři hodnocení Václav Nágr, Michaela Refková, Barbora Tomanová a Andrea Halíková, ale také další jezdci, zařazení do soutěžního žebříčku.
 
Kompletní žebříček a pravidla najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE