reklama 11C

Páteční úspěchy při CSN Wiener Neustadt

ikonka

V rakouském Wiener Neustadtu se od pátečního dne 19. října konají národní skokové závody. Na tomto halovém mítinku nechybí ani čeští reprezentanti. Ti si v nižších soutěžích připsali několik umístění v elitní pětici, a to včetně vítězství…
20.10.2018 09:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V nižších soutěžích bylo možné vidět mladou jezdkyni Lauru Najmanovou, které se dařilo v sedle obou dvou koní. V soutěži 105 centimetrů vysoké, která byla určena pro jezdce R1 a hodnocena byla na čas, si dojela Laura Najmanová s Nordem pro pěkné druhé místo. Jen o příčku níže pak skončil další český zástupce Adam Písařík s klinou Venezií.

Ještě úspěšnější byla Laura Najmanová v soutěži 115 centimetrů vysoké. Díky stylové známce 7,8 bodů totiž s Nordem zvítězila. Zároveň obsadila pátou pozici s Taz Timesem, a to s výsledkem 7,10 bodů. Na dekorování jsme měli v této soutěži převahu, neboť čtyři z pěti nejlepších dvojic reprezentovaly Českou republiku. Druhé místo získal Oliver Písařík s Remusem, a to díky 7,70 bodů. Oliver Písařík si pak s Evitou R zasloužil konečné čtvrté místo (7,2 bodů).

V soutěži 120 centimetrů vysoké s pak pro pěkné třetí místo dojela Iva Holíková s koněm Caitlyn. Tento parkur byl hodnocen na čas.

Nejtěžší soutěží dne byl parkur 140 centimetrů vysoký, kde na startu nechyběla Iva Holíková s Normanem. Dvojice však několikrát chybovala a nedostala se mezi nejlepší. Dvě shození si včetně penalizace za čas připsala i Sofie Najmanová s Lexusem.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: Lukáš Najman




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE