reklama 11A

Pařenicová sobotní vítězkou CSI Wiener Neustadt

ikonka

V sobotu 5. října jsme se dočkali české hymny v rámci mezinárodních skokových závodů CSI2* v rakouském Wiener Neustadtu. Postarala se o ni dětská reprezentantka Petra Pařenicová. Jednalo se o skokovou soutěž 135 centimetrů vysokou…
07.10.2018 09:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká reprezentantka Petra Pařenicová navázala na úspěchy z předešlých závodních dnů, které ještě vylepšila. Při svém sobotním startu sedlala na parkuru 135 centimetrů vysokém klisnu Calledu. V soutěži si vedla česká reprezentantka velice dobře a po bezchybném výkonu v základním kole se probojovala do rozeskakování.

Mezi dvanácti rozeskakujícími se dvojicemi se té české jako jediné podařilo dokončit v čase kratším než je 30 vteřin. Petra Pařenicová s Calledou se totiž dostala do cíle v čase 28,79 vteřin a díky bezchybné jízdě se radovala z vítězství. V cíli navíc měla náskok téměř dvou vteřin na zbylé soupeře.

V elitní desítce se tento den objevila i Linda Hošková, která absolvovala bezchybně parkur 120 centimetrů vysoký. Jedna chyba v rozeskakování ji nakonec s Elliotem vynesla desáté místo konečného pořadí.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE