reklama 11B

Páteční úspěchy Zváry při CSI Jakubowice

ikonka

Český reprezentant Ondřej Zvára si v pátek 6. července připsal na konto několik velice dobrých výsledků při mezinárodních skokových závodech CSI3*v polských Jakubowicích. V závěrečné soutěži sedlal Quimera M a skončil na páté pozici…
06.07.2018 21:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

O závěr pátečního závodního dne se postarala skoková zkouška Gold Tour, což byla zároveň soutěž, kde se jezdcům počítají výkony do Longines žebříčku. Parkur 150 centimetrů vysoký se jel jako dvoufázové skákání.

Celkem devět dvojic dokončilo obě fáze bezchybně, a tak o pořadí mezi nimi rozhodoval dosažený čas. Krátce český reprezentant Ondřej Zvára soutěž vedl, nakonec obsadil s Quimerem M pěkné páté místo. Před něho se dostali jen čtyři domácí reprezentanti.

Další umístění v elitní desítce si připsal Ondřej Zvára i na parkuru Silver Tour. Opět se jednalo o dvoufázové skákání a tato soutěž vypsaná při CSI3* byla 140 centimetrů vysoká. Český jezdec v ní sedlal koně Chaccolan a po bezchybné jízdě se radoval o šesté příčky.

Desáté místo pak přidal Ondřej Zvára s koněm Cardiff Dwerse Hagen Z, s nímž absolvoval parkur 130 centimetrů vysoký při CSI1*.

Česká juniorská jezdkyně Sára Finsterle si během pátku dojela pro devátou příčku s koněm Que Sera 15, a to v soutěži pro juniorské jezdce při CSIJ-A. Pro ně byl připraven parkur 135 centimetrů vysoký.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE