reklama 11D

Orctová ve vedení Zlaté podkovy po krose

ikonka

V sobotu 25. srpna se v Humpolci v rámci finále Zlaté podkovy představili jezdci závodící ve všestrannosti v terénní jízdě. V nejnáročnější soutěži na úrovni CNC2* si skvěle vedla Eliška Orctová, která je po dvou dnech také ve vedení...
25.08.2018 23:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sobotní kros v rámci Zlaté podkovy na úrovni CNC2* dokázala zajet jediná jezdkyně nejen bez chyb na překážkách, ale také ve stanoveném čase. Jednalo se o Elišku Orctovou, která si s Bonusem 1 jako jediná připsala v sobotu nulu a po dvou dnech je na čele průběžného hodnocení. Na kontě má pouze 25,21 trestných bodů.

Druhé místo patří taktéž této jezdkyni, a to s Westwinds Diegem. S ním inkasovala v terénní jízdě celkem 4,40 trestných bodů za překročený čas. Po dvou dnech má na kontě 30,34 bodů.

Třetí je průběžně Jan Holec. Ten s Tasznikem předvedl také vydařenou jízdu v krosu, když si připsal pouze 1,20 trestných bodů. Na druhou příčku ztrácí zhruba dva body.

Ve Stříbrné podkově závodí jezdci ve dvou kategoriích, a to v úrovni CNC1* a L. V těžší úrovni je na prvním místě zatím Alžběta Vyštajnová s Elzarem, která taktéž zapisovala v sobotu bezchybný výsledek. Ve Stříbrné podkově na úrovni L je na první pozici opět Eliška Orctová, tentokrát s Tess 3.

O konečném pořadí rozhodne nedělní parkur.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.

Foto: Zuzana Zvěřinová




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE