reklama 11C

Ohlédnutí za GCT 2017 ve fotogalerii S. Grassa

ikonka

Již dvanáctá série seriálu Global Champions Tour, která v sezoně 2017 čítala celkem patnáct zastávek po celém světě, je u konce. Pojďte si spolu s námi připomenout důležité momenty uplynulé sezony v obsáhlé fotogalerii z objektivu Stefana Grassa…
22.11.2017 18:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejlepší parkuroví jezdci a koně z celého světa bojovali v sezoně 2017 v rámci patnácti mítinků seriálu Global Champions Tour.

Dvanáctou sérii Global Champions Tour zahájil vítězstvím v Grand Prix při GCT v Mexico City Martin Fuchs, odkud se parkurové hvězdy přesunuly na Miami Beach, kde se závodilo co by kamenem dohodil od Atlantského oceánu. Následovalo šanghajské kolo, po kterém si o své vítězství v rámci Grand Prix v Madridu řekl světová jednička Kent Ferrington. Během první německé zastávky se na travnatém kolbišti v Hamburku rozloučil vítězství se svou sportovní kariérou Casall ASK. Po Cannes přišlo na řadu jedno z nejmenších kolbišť v tohoto seriálu v blízkosti monackého přístavu.

V druhé polovině sezony dotvořil už tak skvělou atmosféru kola v Paříži pohled na Eiffelovu věž, odkud se pokračovalo do Cascais a následně do Chantill. Svou premiéru v rámci Global Champions Tour zažil Berlín. Londýnské kolo se pak po pauze uskutečnilo v Royal Hospital Chelsea. Jednou z poslední možností vybojovat důležité body měli jezdci ve Valkenswaardu. O vítězi celé letošní série GCT Harrie Smoldersovi se rozhodlo už během posledního kvalifikačního mítinku v Římě.

Tečkou za nabitou sezonou letošní Global Champions Tour a Global Champions League pak bylo samotné finále v Dauhá.

Ilustrační foto: Stefano Grasso / GCT




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE