reklama 11B

Tým Berlin Lions skončil šestnáctý v GCL 2017

ikonka

Během soboty 11. listopadu se konala druhá soutěž v rámci posledního kola letošního seriálu Global Champions League. Dvoučlenné týmy v Dauhá naposledy sbíraly body do celoročního žebříčku. V týmu Berlin Lions pravidelně soutěžili i čeští jezdci…
12.11.2017 09:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Celou sezonu jsme vás průběžně informovali o dění v týmu Berlin Lions, kde se v rámci Global Champions League představili také dva čeští reprezentanti Aleš Opatrný a Anna Kellnerová. Společně s nimi se představili Max Kühner, Gerco Schröder a Cindy van der Straten-Marie.

Sezona 2017 přinesla celkem 15 kvalifikačních kol, přičemž týmu Berlin Lions se nejvíce dařilo při dvanáctém kole, které hostil Londýn. V Dauhá si na konto připsali členi týmu celkem 9 bodů a v součtu dosáhli v těchto velice náročných parkurech na 140 bodů. To pro tým znamenalo konečné šestnácté místo v celkovém bodování. Vítězem se stalo družstvo Valkenswaard United, jak jsme vás již informovali dříve během sobotního dne.

„Vše začalo v Mexiku a boj za vítězstvím končil v Dauhá. Po cestě proběhlo mnoho velice pěkných kol. Lepší scénář, než se podařil letos, si fanoušci jezdeckého sportu a ti, co za seriálem stojí, nemohou představit - změny na vedoucí pozici, těsné rozestupy v jednotlivých kolech a napínavý sport až do konce. Až do poslední chvíle se rozhodovalo o vítězství mezi Diamonds a United. Jezdci měli s sebou vždy své úspěšné koně a brali seriál velice vážně. Jsem za to vše moc rád,“ popsal v rámci tiskové konference Jan Tops.

Kompletní žebříček společně s podrobným ziskem bodů z jednotlivých kol naleznete ZDE.

Zdroj: Tisková zpráva GCL (přímá řeč)




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }