reklama 11C

Nedělní Madrid s dekorovanou příčkou De Moussac

ikonka

Po sobotním skokovém vrcholu při CSI5*-W ve španělském Madridu se v neděli 26. listopadu uskutečnily ještě dvě skokové zkoušky. V Grand Prix při CSI2* se dařilo Charlotte Augier de Moussac, která si díky bezchybné jízdě zajistila dekorovanou pozici…
26.11.2017 17:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V rámci CSI2* byla pro účastníky v neděli připravena závěrečná Grand Prix, v níž dosahovaly překážky 145 centimetrů.  Celkem čtrnácti jezdcům se podařilo dokončit základní kolo bezchybně a postoupili do rozeskakování. To byl i případ jediné české reprezentantce na startu, Charlotty Augier de Moussac s koněm Jules Verne Dd.

V rozeskakování si česká reprezentantka nakonec připsala 4 trestné body, avšak méně jak polovina startujících zajela i napodruhé bezchybně. Díky tomu se mohla Charlotte Augier de Moussac radovat z konečné dvanácté pozice. Dostala se tak i na slavnostní dekorování.

Poslední skokovou zkouškou při CSI5* Horse Week v Madridu byl parkur 150 centimetrů vysoký. Celkem dvanáct jezdců postoupilo do takzvané winning round, kde přemožitele nenašel německý jezdec Marcus Ehning a Funky Fred.

Na startu nechyběla ani jedna česká účastnice, a to Emma Augier de Moussac. S klisnou Diva se však nakonec rozhodla soutěž nedokončit a vzdala v průběhu parkuru.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE