reklama 11C

Sobotní CDI5* Grand Prix pro domácí Ferrer-Salat

ikonka

V rámci mezinárodních závodů Madrid Horse Week se konají v Madridu také drezurní soutěže, a to při CDI5*. V sobotu 25. listopadu čekala na účastníky drezurní úloha Grand Prix, v níž se suverénně nejlépe předvedla domácí jezdkyně Beatriz Ferrer-Salat…
25.11.2017 19:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V úloze Grand Prix se během sobotního dne představilo celkem devět startujících. Nejlepší výkon přitom podala domácí jezdkyně Beatriz Ferrer-Salat, která v této úloze sedlala Delgada. Za úlohu tato Španělka obdržela 76,320 %, což ji naprosto suverénně dostalo na první místo. Byla totiž jediná, kdo pokořil hranici 70 %.

I druhé místo patřilo domácímu zástupci. Byl jím José Antonio Garcia Mena, jenž v úloze prezentoval svého koně Benzi Landro. Ten si dojel pro výsledek 69,760 % a těsně tak uhájil druhou příčku. Odstup mezi prvním a druhým místem byl značný, nicméně o druhé a třetí pozici rozhodovaly pouze desetiny procenta. Celkem 69,860 % získal totiž nakonec třetí umístěný Sascha Schulz. Tento holandský jezdec se představil s koněm Dragao.

Během neděle na jezdce čeká další drezurní zkouška při CDI5*. Bude se jednat o také divácky atraktivní soutěž, neboť se jezdci představí při Grand Prix Dressage Freestyle, tedy na hudbu.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE