reklama 11C

Páteční starty sester de Moussac při CSI Madrid

ikonka

V celkem třech soutěžích v rámci madridského CSI se v pátek 24. listopadu představily v barvách České republiky sestry de Moussac. Vrcholem dne byla soutěž s výškou překážek 155 cm, kde Emma v sedle Divy dvakrát chybovala…
24.11.2017 22:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Startovní listina soutěže na čas při CSI5*-W s výškou překážek 155 cm, která se zároveň jela jako kvalifikace do sobotního kola Světového poháru, čítala celkem pětačtyřicet dvojic. Na start se v českých barvách postavila také Emma Augier de Moussac v sedle Divy. Celkem dvanácti koním se podařilo překonat náročný parkur bez trestných bodů. To se ale bohužel nepodařilo naší dvojici, která dokončila parkur s osmi trestnými body. Pro zlatou příčku si zde dojel britský reprezentant Michael Whitaker spolu s Jb’s Hot Stuff.

Stejný osud potkal Emmu také v sedle J.C.S. Chacco Dia. S tou se česká reprezentantka představila na parkuru o deset centimetrů nižším rovněž při CSI5*-W, kde také dvakrát chybovala.

Bezchybného výsledku dosáhla v dvoufázové soutěži při CSI2* Charlotte Augier de Moussac. Jezdkyně sedlala na parkuru, kde překážky měřily 140 cm, koně Jules Verne DB, spolu se kterým se postavila na čtrnáctou příčku výsledkové listiny.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE