reklama 11D

Koně dorazili do dějiště finále GCL 2017 v Dauhá

ikonka

Katarská metropole Dauhá hostí od čtvrtka 9. listopadu finále parkurového seriálu Longines Global Champions Tour a týmové soutěže Global Champions League 2017. Koně absolvovali letecký transport v průběhu pondělka a nyní jsou již v dějišti závodů…
07.11.2017 09:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Na stadionu Al Shaqab zakončí svou účast v letošním ročníku okruhu, jenž je v jezdeckém světě přirovnáván k Formuli 1, také jezdci Czech Equestrian Teamu – Anna Kellnerová a Aleš Opatrný. Ty doplní ještě belgická reprezentantka Cindy van der Straten-Marie, která je jejich kolegyní v týmu Berlin Lions. 
 
Koně přicestovali do Dauhá v průběhu pondělí 6. listopadu. Podle informací jejich ošetřovatelky, kterou je Kateřina Krpelová, byla cesta poměrně náročná. Samotný let trval šest a půl hodiny, ovšem celý transport zabral bezmála dvacet hodin. 
 
Koně jsou v dobré náladě a kondici. Opracoviště areálu Al Shaqab okusí poprvé v úterý večer. To se k Anně Kellnerové, která je již na místě, připojí další členové družstva Berlin Lions – Aleš Opatrný a Cindy van der Straten-Marie.
 
O průběhu finálového mítinku Longines Global Champions Tour a Global Champions League 2017 vás samozřejmě budeme podrobně informovat! 
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE