reklama 11B

Play Offs Global Champions League 2018 v Praze

ikonka

MIMOŘÁDNÁ ZPRÁVA! Poprvé v historii jezdeckého světového parkurového skákání se ve dnech 13. – 16. prosince 2018 v pražské O2 Areně uskuteční mimořádná sportovní událost formátu CSI5* Play Offs Global Champions League o 10 milionů Euro…
24.10.2017 11:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Pořadatelem teto události je Czech Equestrian Team ve spolupráci s LGCT a GCL.
 
Premiéra nového strhujícího formátu týmových parkurových soutěží bude prvním halovým podnikem Longines Global Champions Tour a Global Champions League. Závod přinese napínavou porci vzrušení, radosti z výhry a smutku z vyřazení, a to prostřednictvím čtvrtfinále, semifinále a finále soutěže, ve kterém samotný vítězný tým získá historickou pohádkovou výhru ve výši 3 miliony Euro. Pouze šestnáct nejlepších týmů ligového ročníku 2018 získá pozvání na play offs do magické předvánoční Prahy, přičemž čtyři nejlepší týmy daného ročníku postoupí přímo do semifinále. Čtrnáct tisíc diváků bude mít tak možnost vstoupit v O2 areně do fascinujícího světa ušlechtilých koní, jejich jezdců a jejich společných mimořádných sportovních výkonů.
 
Global Champions League je týmová soutěž, která se koná v rámci prestižního okruhu závodů Longines Global Champions Tour. Jednotlivé závody se konají v atraktivních světových destinacích. V soutěži nastupují dvojice jezdců vybrané z pětičlenných týmů, které jsou složeny podle přísných pravidel tak, aby jejich součástí byli nejlepší jezdci z celého světa. Současně pravidla požadují, aby byl jeden z jezdců v každém týmu ve věku do 25 let.

 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE