reklama 11C

Klouda dojel čtvrtý při Světovém poháru v Lipsku

Český reprezentant ve voltiži Lukáš Klouda vybojoval po druhém kole, v sobotu 17. ledna, nakonec v soutěži Světového poháru čtvrté místo. V Lipsku se jednalo o poslední kolo ve voltiži před nadcházejícím finále v rakouském Grazu...
17.01.2015 22:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Lukáš Klouda dojel v Lipsku čtvrtý. Foto Petr Bečka

Stejně jakopátečním prvním kole, i v sobotu zajel Lukáš Klouda čtvrtou nejlepší jízdu. Se známkami 8,201 a 8,156 tak dojel celkově čtvrtý (8,179 bodů). O přední příčky se podělily domácí jezdci. Náskokprvního kola si těsně udržel Thomas Brüsewitz (8,686 bodů)před dalším německým jezdcem Erikem Oese (8,678 bodů). Třetí skončil Daniel Kaiser s průměrnou známkou 8,4 bodů.

Lukáš Klouda tak nezlepší svůj výkonrámci bodování Světového poháru a zůstane na již získaných 24 bodech. Soutěžícím se totiž hodnotí pouze dva nejlepší výkony, Lukáši Kloudovi konkrétně třetí místo ze Salzburgu a druhéPaříže. Na stejný bodový zisk dosáhne i lipský vítěz Thomas Brüsewitz. Před posledním kolem figuroval český reprezentant na třetí příčce. Do finálerakouském Grazu ve dnech 19. – 22. února se kvalifikuje nejlepších šest účastníků.

 

Kompletní výsledkyLipska naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE