reklama 11B

Zelinková a Klouda míří na Partner Pferd do Lipska

Tři Světové poháry při závodech v německém Lipsku ve dnech 15. – 18. ledna budou mít tentokrát dvojnásobnou českou účast. Na CSI5*-W se chystá Zuzana Zelinková, při CVI-W bude o body ve Světovém poháru bojovat Lukáš Klouda...
14.01.2015 09:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Podaří se Zuzaně Zelinkové navázat na skvělou jízdu z GCT ve Vídni? Foto Kateřina Návojová

Po čtyři dny se brány lipského závodiště otevřou jezdcůmdisciplínách skoky, voltiž a spřežení. Chybět nebudou nejlepší účastníci světa, stejně tak je na programu i večerní show a rozsáhlá výstava a spojenaukázkami španělské školy, přirozené komunikace a představí se také psi.

Důležitý program i pro české závodníky přijdepátek, kdy se uskuteční první kolo voltižního Světového poháru a zároveň kvalifikace do skokového Světového poháru, která se pojede na parkuru 150 centimetrů vysokém. V podvečer je pak od 22:50 naplánována ještě úvodní část Světový pohár ve spřežení.

Vyvrcholení pak přinese neděle, a to jak druhým kolem Světového voltižního poháru a spřežení, tak i sedmým kolemrámci letošní sezony Světového poháru ve skocích. Z domácích skokových světoznámých jmen nebude na startu chybět Ludger Beerbaum, Daniel Deusser či Marcus Ehning. O kvalifikaci do Světového poháru se pokusí i mimo jiné Denis Lynch, Reed Kessler, Luca Moneta. Celkem se představí 31 předem kvalifikovaných jezdců, takže místo je připraveno pro devět nových jmen.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDEStartovní a výsledkové listiny naleznete TADY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE