reklama 11C

Juráň téměř jistým obhájcem zlata z MČR spřežení

ikonka

Po sobotním maratonu mistrovství ČR spřežení 2018 v Semicích má Jaroslav Juráň junior v kategorii čtyřspřeží náskok téměř 40 bodů a drží tak reálnou šanci na obhajobu mistrovského titulu z loňského roku. Jeho konkurentům se druhý den příliš nedařilo…
21.07.2018 23:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Druhý v pořadí je aktuálně Jiří Nesvačil senior, který nasbíral po dvou zkouškách 200,01 bodů a na Juráně juniora ztrácí zhruba 39 bodů. Průběžná třetí příčka patří Milanovi Domesovi s 256,71 body. Na takřka jistou nemedailovou pozici se propadl Radek Nesvačil. V maratonových překážkách měl hned několik problémů a jeho bodové skóre je 381,83 bodu. Petr Vlašic byl po kontrole videozáznamu z oficiální kamery pořadatele vyloučen kvůli jízdě s rozepnutou bezpečnostní přilbou. Kateřina Sklenská po problémech ve čtvrté překážce pokračování vzdala. 
 
Ve dvojspřeží vede se 118,44 body Josef Drábek. Necelých 10 bodů na něj ztrácí Václav Coufalík. Další desetibodový odstup má na třetím místě Jaroslav Kohout junior. 
 
Napínavé rozuzlení bude mít při nedělním parkuru kategorie jednospřeží. Vedoucí Libor Kurka má před Jiřím Konířem náskok pouhých 9 setin bodu. O cca pět bodů za nimi jsou Jiří Ziegler a Markéta Sedlinská. 
 
Jasno není ani v mistrovském klání dvojspřeží pony. Michal Kořínek je lídrem soutěže se 137,87 body, ale druhá Monika Pospíšilová mu s 139,68 body dýchá na záda. Třetí průběžně, ale nejlepší v maratonu je Erik Zuvač. Ten má na kontě 143,38 bodů a s nevelkým rozdílem za ním je Tomáš Jelínek.
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže…



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE