reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 19 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 19. týden roku 2018. A věřte, že mezinárodní i český kalendář je nacpaný k prasknutí. Češi míří do zahraničí na jedenáct mítinků včetně dalšího kola GCT a GCL.
07.05.2018 10:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Opravdu vytížený týden s číslem 19 čeká české jezdce. Na domácí půdě se odehraje řada závodů, zmiňme Jumping festival ve Zduchovicích nebo Pony weekend v Martinicích. 
 
Celkem jedenácti závodů v zahraničí se zúčastní zástupci České republiky. V Hamburku pokračuje série Global Champions, při níž se představí Aleš Opatrný a Anna Kellnerová. 
 
Početná výprava včetně Marka Kluse, Kamila Papouška či Zdeňka Žíly vyrazí do Ebreichsdorfu (AUT) na CSI2*. Emma de Moussac má v plánu CSI v Eindhovenu (NED), Ondřeje Zváru čeká CSI4* Mnichov a do Darguziai (LTU) jede Filip Doležal. 
 
Jiří Nesvačil dostal pozvání na prestižní CAIO do Windsoru (GBR) a také CAI v polských Boguslawicích bude probíhat za české účasti. V jednospřeží tam budou závodit Ota Bareš, Libor Kurka a Jiří Ziegler. 
 
Do Ermela v Nizozemí se vypraví Petr Jadlovský, který pojede s Rachel 160 km. Češi nebudou chybět také na CEI v Šamoríně (SVK). Anežka Zajícová se chystá na drezurní CDIY do Kristianstandu. Napilno bude mít i voltižní reprezentace, kterou čeká CVI v Budapešti. Na čekací listině jsou i zájemci o start na všestrannostním CIC v Marbachu.
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE