reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 17 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 17. týden roku 2018. Je vážně z čeho vybírat! Ve Zduchovicích se odehraje CSIOchJY, na Slovensku pro změnu CSIO5*. Zahálet nebudou ani jezdci v dalších disciplínách.
23.04.2018 11:40  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Český kalendář je v druhé polovině dubna už skutečně nabitý. Nejvýznamnější akcí jsou jistě mezinárodní závody kategorie CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce, které budou hostit Zduchovice. 
 
CSIO se odehraje také na Slovensku. V Šamoríně se koná pětihvězdový mítink se soutěží družstev. Češi se při něm představí také v soutěžích kategorie CSI2*. V nejvyšší obtížnosti budou startovat Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára. 
 
Další z členů českého národního týmu Emma de Moussac bude závodit na CSI3* v Eschweileru (GER). Na pilno budou mít vozatajové. Markéta Jelínková a Jiří Ziegler jedou na CAI do Karlstettenu (GER). A bratří Jiří a Radek Nesvačilovi se představí na CAIO3* v Mezohyeges (HUN). 
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE