reklama 11B

Hamburg Diamonds si v Římě upevnili vedení v GCL

Eric Lamaze a Harrie Smolders upevnili svým vítězstvím 23. září v Římě vedení týmu Hamburg Diamonds v sérii Global Champions League 2017. Do konce sezony GCL zbývá poslední kolo, které se odehraje v listopadu v katarském Dauhá…
24.09.2017 11:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Dekorování GCL v Římě. Foto: Stefano Grasso

Družstvo Hamburg Diamonds odskočilo italským vítězstvím v sérii GCL svým největším rivalům týmu Valkenswaard United, který je na druhém místě s odstupem sedmnácti bodů. Seriál vyvrcholí posledním kolem, jež se odehraje v listopadu v Dauhá.
 
Dvojice, která Hamburg Diamond zastupovala při předposledním kole v Římě – Eric Lamaze a Harrie Smolders – zachovala navzdory tlaku soupeřů ledový klid a dojela pro nejvyšší počet bodů. Přitom po prvním kole, jež se jelo o den dříve, v pátek 22. září, vedli Valkenswaard United. Hamburg Diamonds do sobotní části nastupovali dokonce až z šesté příčky.
 
V druhých jízdách však nechyboval ani Eric Lamaze na Chacco Kid, ani Harrie Smolders s koněm Don VHP Z. Naopak Ital Alberto Zorzi s Fair Light van T Heike dovezl dvě chyby a jeho kolega z Valkenswaard United Marcus Ehning v sedle Comme Il Faut chyboval jednou. Celek se tak propadl na třetí místo. Druzí nakonec dojeli Miami Glory, v jejichž barvách se vystřídali Irové Denis Lynch a Cian O´Connor a britský jezdec Scott Brash. 
 
Hamburg Diamonds si upevnili první příčku v celosezónním bodování. Jejich skóre je 295 bodů. Na druhém místě jsou Valkenswaard United s 278 body a třetí St. Tropez Pirates mají 231 bodů. 
 

Více najdete na webu GCL v tomto odkazu




Štítky: GCLskokyŘímGCT
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE