reklama 11D

De Moussac úspěšná při úvodním dnu CSI Opglabbeek

ikonka

Během čtvrtečního dne 11. ledna se v belgickém Opglabbeeku uskutečnily první čtyři soutěže v rámci mezinárodních závodů CSI2*. Největší úspěch si česká jezdkyně Emma Augier de Moussac připsala v závěrečné soutěži dne, v níž dokončila bezchybně…
11.01.2018 20:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Emma Augier de Moussac nastoupila do čtvrté soutěže prvního závodního dne s koněm J.C.S. Chacco Dia. Jednalo se o parkuru s výškou překážek 140 centimetrů, kde o pořadí rozhodoval čas. Ten neměla česká dvojice až tak dobrý, během úvodního dne se jim však především podařilo dokončit tuto soutěž bezchybně. Nicméně na umístění v elitní desítce to vzhledem k dosaženému času nestačilo.

I předcházející parkur byl 140 centimetrů vysoký, v tomto případě však česká reprezentantka inkasovala s koněm Bella Brown 8 trestných bodů. Naopak bez trestných bodů zajela tento den ještě s klisnou Kanonja. Jeden trestný bod za pomalejší jízdu si česká dvojice připsala až v druhé fázi parkuru s výškou překážek 130 centimetrů. V této soutěži bylo možné vidět i koně Qentino Donth-M, který dříve startoval v České republice s Jaroslavem Jindrou a posléze Kamilem Papouškem. Nyní reprezentuje Holandsko a sedlal ho jezdec Hessel Hoekstra. Dvojice dokončila obě fáze bezchybně, pouze v pomalejším čase.

Kompletní výsledky prvního závodního dne naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE