reklama 11C

Čtyři Češky ve FEI drezurním žebříčku v TOP 100

ikonka

Hned čtyřem českým reprezentantkám se podařilo po započtení všech lednových výsledků v rámci FEI světového žebříčku v drezuře proniknout do elitní stovky. Nejlepší příčku si mezi juniory drží Eva Vavříková, která se vyhoupla až na patnácté místo!...
04.02.2018 16:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jezdkyně roku mezi juniory Eva Vavříková se dokázala dostat na elitní příčky i v rámci světového srovnání. Mezi juniory ji totiž aktuálně patří výborné patnácté místo, na které se vyhoupla z předešlé 29. pozice.  Dále máme dvě jezdkyně v elitní stovce v žebříčku pony. Jedná se o Julii Sekaninovou s Donem Johnsonem, která je aktuálně šestasedmdesátá. O jedenáct příček níže, tedy na 87. příčce, je aktuálně Julie Pásková a Fleuramo´s Sem.

Čtvrtou českou jezdkyní, která je nově ve své kategorii mezi sto nejlepšími jezdci světa, je Barbora Marešová a Plesant. Tato jezdkyně si polepšila na 82. pozici.

Mezi seniory si nejlepší českou pozici drží Pavla Rubíčková, jejíž kůň Xangai se stal nedávno drezurním koněm roku 2017. Této dvojici patří 236. místo, což znamená posun o čtyři příčky výše. Jezdkyně však během prosince ani ledna nestartovala na mezinárodních závodech a na kontě tak má nasbírané body pouze z předešlého období.

Kompletní žebříček naleznete ZDE.  

Foto: archiv jezdkyně (Evy Vavříkové)




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE