reklama 11C

Češky zakončily CSIO ve Fontainebleau v Grand Prix

ikonka

Mezinárodní skokové závody CSIO určené pro děti, juniory a mladé jezdce vrcholily během neděle 6. května. Pro každou věkovou kategorii byla připravena také Grand Prix. V ní se za Českou republiku představily Valentýna Kuková i Sára Vingrálková…
06.05.2018 15:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká jezdkyně Sára Vingrálková startovala v juniorské Grand Prix v sedle koně Oscar der Fontaines. Na českou dvojici čekal náročný parkur 140 centimetrů vysoký.  Česká jezdkyně podala velice dobrý výkon, když si na konto připsala pouze jedno shození. Bohužel se tím však připravila o rozeskakování, do něhož postoupilo patnáct bezchybných dvojic.

V dětské Grand Prix jsme měli zastoupení prostřednictvím Valentýny Kukové. Tato česká zástupkyně se na start soutěže postavila s koněm Spotlight Z. Pro děti byla připravena Grand Prix s výškou překážek 130 centimetrů.

V tomto náročném parkuru si nakonec Valentýna Kuková připsala s koněm Spotlight celkem 12 trestných bodů na své konto.

Jezdkyně tak těmito starty zakončily svůj výjezd do daleké Francie, kde se však seznámily s prostředím a vyzkoušely si travnaté a především opravdu rozsáhle kolbiště před letošním mistrovstvím Evropy. Obě jezdkyně mají o účast na tomto evropském šampionátu zájem. 

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv české ekipy




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE