reklama 11B

České vítězství zakončilo CSI Wiener Neustadt

ikonka

Poslední hymna, která se rozezněla v rámci mezinárodního mítinku CSI ve Wiener Neustadtu, byla v neděli 28. října právě ta česká. O to se zasloužil vítězstvím v takzvané Good bye Competition při CSI2* na překážkách vysokých 135 cm Zdeněk Žíla...
28.10.2018 20:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto Martin Ohnheiser

 

O úspěšný závěr pro českou vlajku na závodech CSI ve Wiener Neustadtu se postaral Zdeněk Žíla. Český reprezentant totiž nenašel přemožitele v takzvané Good bye Competition, kde na překážkách vysokých 135 cm v rámci CSI2* jako jediný protnul cílovou pásku v sedle Vanilly bez trestných bodů. Zdeněk Žíla navíc spolu s koněm Jackpot v této soutěži uzavřel s jednou chybou elitní pětku a hned za něj se rovněž se čtyřmi trestnými body postavila na šesté místo Mariana Michličková spolu s Leeve Jung 2.

Nejvyšší soutěží dne byla soutěž Grand Prix v rámci CSI2*, kde byl nejúspěšnější z Čechů Matěj Kotalík. Ten si připsal během základního kola osm trestných bodů, což v sedle Sir Sida stačilo na jednadvacátou příčku.

Bronzem zakončil Youngster Tour pro šesti- a sedmileté koně Kamil Papoušek, a to v sedle Gaspari. Bezchybný byl v této soutěži také Jan Štětina, který se nakonec radoval ze sedmé příčky v sedle Gylorda.

V elitní desítce zakončila tento mítink také Valentýna Kuková. Úspěšná česká reprezentantka nechyběla na parkuru vysokém 125 cm v rámci Small Tour CSI2* a s nulou se v sedle Shadow umístila na osmou příčku.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE