reklama 11B

České starty na CDN ve Weikersdorfu

ikonka

V rakouském Weikersdorfu se konaly třídenní národní drezurní závody, na nichž jsme měli také české zastoupení. Ve dnech 10. – 12. listopadu se na startu představily Eliška Stránská a Karolína Čermáková. Oběma se podařilo zajet úlohu nad 62 %...
12.11.2017 19:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

České reprezentantky se představily celkem třikrát na startu jednotlivých soutěží. V náročných soutěžích se prezentovala Eliška Stránská se svým koněm Galliano. Tato česká jezdkyně předvedla ze dvou startů lepší výkon během sobotního dne. V sobotní zkoušce nastoupila v rámci velké túry na start úlohy FEI Intermediare II. Tuto náročnou úlohu dokončila s hodnocením 62,675 %, což jí stačilo na dvanácté místo ve výsledkové listině.

O den později pak nechyběla v úloze FEI Grand Prix. I tato úloha se jela v rámci velké túry a česká dvojice si dojela pro 58,467 %.

Na nejlepší české umístění dosáhla v lehčích soutěžích během sobotního dne Karolína Čermáková, která sedlala koně Siambo. V soutěži úrovně LM, kdy se jezdci představili při úloze LM5, si totiž dojela pro šestou příčku.  Na konto si připsala celkem 62,524 %.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE