reklama 11D

Česká výhra na závěr CSN ve Wiener Neustadtu

ikonka

Čeští jezdci se během uplynulého víkendu představili na národních skokových závodech CSN v rakouském Wiener Neustadtu. Závěrečným dnem byla neděle 21. října, kdy jsme se opět dočkali české výhry. Zajistil ji Adam Písařík…
22.10.2018 13:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nedělní den ve Wiener Neustadtu zahájil vítězstvím Adam Písařík, a to s klisnou Corsika Mag Centrum. Jednalo se skokovou soutěž 105 centimetrů vysokou, která byla hodnocena na čas. Druhý nejlepší výkon se podařil Lauře Najmanové s Nordem. Jezdkyně byla ještě rychlejší v sedle Taz Timese, jedno shození ji však připravilo o vítězství.

S Taz Timesem se však Lauře Najmanové dařilo v následující soutěži na parkuru 115 centimetrů vysokém, když skončila těsně druhá. Na dekorováni ji doprovodili ještě na třetí pozici Oliver Písařík s Remusem. Čtvrté místo pak získal za svůj výkon Adam Písařík s Caitlyn.

V těžších soutěžích se opět představily Sofie Najmanová a Iva Holíková. Juniorka Sofie Najmanová získala pěkné druhé místo v soutěži 120 centimetrů vysoké, když nechybovala s Casanovou S. O pořadí rozhodoval vedle trestných bodů dosažený čas.

Pěkný výkon předvedla v neděli i Iva Holíková. S Normanem se jí dařilo na parkuru 130 centimetrů vysokém. Ve dvoufázovém skákání překonala obě části bezchybně, a nakonec skončila na sedmé pozici.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE