reklama 11A

Zimní jezdecká liga má stále volná místa. V Královicích startuje za měsíc

ikonka

V sobotu 10. února startuje 10. ročník parkurové části Zimního jezdeckého poháru, jehož součástí bude nově i týmová liga. Závody jsou již otevřené k přihlašování a hlásit se mohou pořadatelům stále i zájemci o sestavení tří až čtyřčlenných družstev.
10.01.2024 17:09  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„Týmy pro Zimní jezdeckou ligu budeme průběžně představovat v následujících týdnech. Každopádně stále máme volné pozice. Budeme moc rádi, když nás případní zájemci o účast v soutěži parkurových družstev budou kontaktovat co nejdříve. Zápisné za každý tým je deset tisíc korun, ale účastníci tohoto klání již nehradí žádné startovné. Kromě mimořádného sportovního zážitku se všichni jezdci startující v lize mohou těšit na atraktivní ceny,“ zmínil hlavní organizátor seriálu Aleš Suchánek.
 
Rozpis závodů konaných v sobotu 10. února v Královicích u Slaného zahrnuje celkem sedm soutěží. Dvě jsou vyhrazeny pro děti na ponících (ZLPA a LP**), následovat budou soutěže na stupních obtížnosti ZM a Z, dále stupňovaná obtížnost do 110 centimetrů se žolíkem, L* a S*. Bodovanými soutěžemi jsou poslední dvě.
 
„Soutěž L* bude rozdělena na dvě oddělení, přičemž v oddělení A odstartují dvojice bodující v malé túře Zimního jezdeckého poháru a v oddělení B kapitánem nominovaní členové týmů Zimní jezdecké ligy. Přes Jezdecký informační systém se však všichni hlásí do soutěže 6A a startovní listina 6B bude sestavována až na základě prezentace v den konání závodů,“ upřesnil Aleš Suchánek.
 
Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM. Skoková část série halových závodů má letos čtyři kola a všechna se uskuteční v Královickém dvoře. Termínová listina i kompletní pravidla jsou na stránkách s adresou www.jezdeckypohar.cz.
 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE