reklama 11D

Všestrannost v Pardubicích má první vítěze. CNC2* vede Benediktová

ikonka

V sobotu 5. listopadu pokračovaly závody ve všestrannosti v Pardubicích. V soutěžích krátkého formátu byli oddekorováni vítězové a umístění, ve vedení hlavních soutěží se stále drží Benediktová, Hlavatá a Raidová.
05.11.2022 18:55  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
V soutěži CNC** se prozatím nejvíce daří Kateřině Benediktové s Laidalem. Po nejlepší drezurní úloze předvedla i bezchybný parkur a tím si udržela průběžné vedení. Moc jízd bez penalizace však nebylo, a tak se na druhé místo čistým parkurem vyhoupl Lukáš Létal s koněm San. Polepšil si ze šestého místa. Na třetí příčku se propadla po druhé nejlepší drezuře Šárka Mejstříková a Zylo. Ti v parkuru jednou chybovali.
 
Taktéž Nikola Hlavatá s koněm Kai předvedla bezchybný parkur a v rámci CNC* je na průběžném prvním místě. Ze sedmého a devátého místa se do první trojice probojovali Matyáš Dáňa s koněm Happy Day a Pavel Březina s Pandorou. Oba jezdci absolvovali skokovou zkoušku bez trestných bodů. Bohužel Petra Veselá a Kristýna Přikrylová se po osmi a dvanácti trestných bodech propadly do druhé desítky průběžného pořadí.
 

Psali jsme: Rozlučková všestrannost v Pardubicích: Kateřina Benediktová vede CNC2*

 
V soutěži ZL je po drezurní i skokové zkoušce stále Nikol Raidová a Santinus. Tato dvojice taktéž na parkuru nezapsala žádné trestné body. Na druhou příčku si ze třetího místa polepšil Martin Maivald a Qaidsambell Polt. Třetí je prozatím Tereza Sluková s Majolikou-K. Ani tito jezdci nechybovali.
 
Soutěž Z prozatím vede rakouská jezdkyně Margit Appelt s koněm Quentchen Gluck. Dvojice předvedla nejlepší drezurní úlohu v této soutěži a parkur projeli bez trestných bodů. Druhou příčku průběžného pořadí obsadila Eliška Zikmundová a Magneto, třetí je Amálie Mašková s Battalionem.
 
Soutěže krátkého formátu už v sobotu měly své vítěze. Nikol Raidová s Wivien ovládla soutěž ZK, kdy po nejlepší drezuře zajela bezchybný parkur a v crossové části zapsala pouze 0,8 bodu na překročení časového limitu. Zvítězila tedy s celkovým přídělem 31,4 bodu. O pět bodů více obdržela druhá umístěná Eliška Orctová. Ta sedlala koně Casper K. Třetí skončila Marie Beranová a Neť, jejich konečný bodový zisk byl 37,2 bodu.
 
V soutěži pro pony dokončily pouze dvě jezdkyně, nejlepší výkon předvedla Anna Urbanová s Leonardem, druhé místo obsadil Aleš Petr v sedle koně Apollon Davis. Hobby ZK ovládla Eliška Hrubá a Sindy, za ní se umístily Ester Leszkowová a Karolína Stolařová.
 

Kompletní výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto: Marcel Runštuk



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE