reklama 11B

Úvodní závodní den v Šamoríně byl vítězný pro tři české jezdce

ikonka

Ve čtvrtek 15. září odstartovaly mezinárodní závody v Šamoríně. Česká hymna zazněla i v nejvyšší soutěži dne, Gold Tour v rámci CSI3* na výšce 145 centimetrů, a zajistil ji Vladimír Tretera. První místo vybojovala i Sofie Najmanová a Marek Klus.
15.09.2022 19:35  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Vladimír Tretera v sedle své stájové jedničky Ganstera V/H Noddevelt ovládl kvalifikaci na Grand Prix v rámci tříhvězdového CSI. Parkur na výšce 145 centimetrů překonal bez trestných bodů a v nejlepším čase. Ve stejné soutěži nechyboval ani Marek Klus s Cardozem, který obsadil jedenáctou příčku.
 
Marek Klus si také připsal jedno vítězství, a to v Bronze Tour. Parkur s výškou překážek 130 centimetrů absolvoval s koněm Liverpool. Druhé místo vybojovala další česká dvojice, Kateřina Veselovská s valachem Ecelano DD. Do elitní pětky se probojovala i Dominika Tesárková, která s klisnou Viní obsadila čtvrté místo.
 

Čtěte také: Vladimír Tretera: Gangster má potenciál bodovat na světové scéně

 
Třetí vítězství pro Českou republiku zajistila Sofie Najmanová, která ovládla soutěž pro mladé koně. S šestiletým valachem Quinto-Yesse DC předvedla nejlepší jízdu v parkuru na výšce 125 centimetrů. Stejná jezdkyně skvěle předvedla i svého dalšího mladého koně, a to pětiletého valacha Malibo. Pro ně byl připraven parkur na výšce 115 centimetrů, ve kterém dvojice obsadila páté místo. Těsně za ní se umístil Marek Klus, který sedlal koně Casper Polt.
 
Skvělé výsledky zapsali i Adam a Albert Písaříkovi. Adam dojel desátý v Silver Tour v rámci CSI3* v sedle Fabiuse de Laubry. Skákali na výšce 140 centimetrů. Albert vybojoval s Conadou druhé místo v Children Tour, kde parkur dosahoval výšky 120 centimetrů. Startoval i v soutěži o deset centimetrů vyšší, kde v sedle Chapa dojel osmý.
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 
Foto: poskytla Sofie Najmanová



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE