reklama 11A

Trunda si na CCI v Sopotech polepšil. Kopřivová odstoupila pro zranění

ikonka

Oba čeští jezdci, kteří se účastní mezinárodních závodů ve všestrannosti v Sopotech, absolvovali v sobotu 4. září parkur. Miroslav Trunda si po solidním výkonu s klisnou Trnou Ruf polepšil. Ulrika Kopřivová kvůli zranění odstoupila.
04.09.2021 19:47  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

V sobotu 4. září pokračovaly v Sopotech mezinárodní závody ve všestrannosti. Miroslav Trunda absolvoval v rámci CCI4*-S parkur. Dařilo se mu s Trnkou Ruf, s níž se po velmi dobrém výkony posunul na průběžné třinácté místo. V sedle Starlingtona naopak chyboval, a před poslední zkouškou je devětadvacátý. 
 
V obtížnosti CCI3*-S startovala Ulrika Kopřivová s Icarou. Dvojice se po parkuru posunula výsledkovou listinou vzhůru, nicméně v nedělním krosu jí diváci neuvidí. Jezdkyně musela z důvodu zranění vzdát další pokračování v soutěži. 
 
Foto: Ulrika Kopřivová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE