reklama 11D

Strnadlová je při MČR žen jediná bezchybná. Jeden bod má Vacková

ikonka

Po sobotním druhém kole parkurového mistrovství ČR žen si jako jediná udržela bezchybné konto Lucie Strnadlová s Caloxem, a má tak nejlepší pozici před nedělním finále. Druhá je s jedním bodem Veronika Vacková v sedle Cassima.
17.07.2021 12:11  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Z původní osmičky bezchybných dvojic po prvním kole mistrovství České republiky v parkurovém skákání žen, které hostí olomoucké Equine Sport Center, si do nedělního finále nepřináší žádnou penalizaci Lucie Strnadlová, která bojuje o mistrovský titul v sedle Caloxe. 
 
Hned za ní jsou však jezdkyně, které mají na kontě pouze trestné body za čas, a tak každá chyba při nedělním třetím kole může měnit pořadí. Druhá je zatím s jedním trestným bodem z prvního kola Veronika Vacková s Cassimem. Dva trestné body mají Barbora Vojtková s Contosem II a Anna Lani Novak s Archiebaldem. 
 
Průběžně pátá je po dvou kolech s třemi trestnými body Kamila Veselá, která sedlá Warrantera. Za ní jsou na šesté pozici jezdkyně s jednou chybou po dvou kolech. Mezi nimi je i obhájkyně loňského zlata Sára Finsterle, která s Elektrou v sobotu jednou chybovala. 
 
V otevřené soutěži se z první pozice radovala Kateřina Veselovská, která s Celanem S bojuje také v mistrovské kategorii žen. V té jí díky bezchybnému druhému kolu patří sdílená šestá pozice. 
 
Veškeré informace o programu mistrovství ČR v parkurovém skákání najdete na stránkách Equine Sport Centra Olomouc. On-line přenos všech soutěží je možné sledovat prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz. Detailní rozpis, program a výsledkový servis jsou v JIS ČJF pod adresou: www.jezdectvi.org/zavody/210715H1.
 
Foto: Kateřina Návojová
Zdroj: tiskový servis ESC Olomouc



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }