reklama 11B

Sobotní třetí místo ve finále Medium Tour CSI Wierden pro Schütte

ikonka

Kristýna Schütte po pátečním vítězství v sedle valacha Constakko’s Boy přidala při sobotním finále Medium Tour CSI Wierden výborné třetí místo. Nechybovala ve speciální dvoufázové soutěži, jejíž překážky byly na výškách 120/125 centimetrů.
05.06.2021 19:28  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
V sobotu při CSI ve Wierdenu se česká reprezentantka Kristýna Schütte objevila také na startu hlavní soutěže s překážkami vysokými 140 centimetrů. Do tohoto parkuru volila svou klisnu Taru Lv, s níž obdržela čtyři trestné body po jedné chybě a jeden trestný bod za překročení stanoveného času. S tímto bodovým přídělem se žařadila na devětadvacátou příčku konečného pořadí. S Diablem chybovala dvakrát v soutěži do 135 centimetrů. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE 

 
Ilustrační foto: Kristýna Schütte 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE