reklama 11C

Sobotní ST** se v Olivě vydařilo Charlotte De Moussac. Byla bezchybná

ikonka

V sobotu 14. listopadu ve španělské Olivě překonala bez zaváhání speciální dvoufázovou soutěž s výškou překážek do 140 centimetrů Charlotte Augier De Moussac. Společně s valachem Jules Verne DB skončila čtrnáctá. Emma dojela s jedním bodem za čas.
14.11.2020 15:23  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V rámci sobotního programu Mediterranean Equestrian Tour 2020 startovala Charlotte Augier De Moussac i se svým druhým koněm, a to ve stříbrné túře na výšce 130 centimetrů. V sedle valacha Iron Man J.P. přivezla jednu chybu, což ji zařadilo třicátou pozici. 
 
S jedním trestným bodem dokončila základní kolo Grand Prix Silver Tour Emma Augier De Moussac. Startovala s klisnou N-Balourouge de Semilly, s níž skončila šestnáctá. Zúčastnila se i soutěže do 145 centimetrů (LR), ve které ovšem s Diorem P Z přivezla devět trestných bodů. 
 
Kompletní výsledky naleznete ZDE
Foto archiv jezdkyně 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE