reklama 11D

Šampion ztrestal soupeře bičem, rozhodčí mu dali za pravdu

ikonka

Vypjatý finiš měl dostih klisen na 1800 metrů, který se běžel minulý čtvrtek v jihoafrickém Vaalu. Šestinásobný šampion Piere Strydom ztratil nervy a několikrát udeřil soupeře Muziho Yeniho bičíkem. Stevardi mu posléze přisoudili vítězství.
02.02.2021 09:25  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A

55letý Strydom, jehož bezmála čtyřicet let dlouhá kariéra čítá přes 5000 vítězství, jel klisnu Fort Anne. Těsně před cílem se na něj začal tlačit Yeni na Nettě a došlo ke kontaktu obou koní. Ze souboje vyšla vítězně Netta, ale Strydom si manévr soupeře nenechal líbit a vytáhl na Yeniho bičík.

Dostihová komise nicméně po zhlédnutí záznamu a záběrů z čelné kamery pořadí v cíli otočila a přisoudila vítězství Strydomovi. Není bez zajímavosti, že Muzi Yeni předloni dostal tříměsíční distanc za potyčku s kolegou Lylem Hewitsonem.

 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE