reklama 11D

Rakušan Max Kühner vyhrál večerní stošedesátku při CHIO Aachen 2021

ikonka

Parkurové soutěže při CHIO Aachen 2021 jsou v plném proudu. Rakouský jezdec Max Kühner v sedle Elektric Blue P zvítězil ve středeční ceně Tukrish Airlines s výškou překážek do 160 centimetrů, která se jela za umělého osvětlení.
16.09.2021 19:59  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Druhá skončila v hlavní středeční soutěži v Cáchách portugalská jezdkyně Luciana Diniz na Vertigo du Desert. Na rakouského vítěze Maxa Kühnera s Elektric Blue P ztrácela ve dvoukolovém klání 19 setin sekundy, jehož čas byl 56,36. Třetí příčku vybojoval Belgičan Jerome Guery na hřebci Eras Ste Hermell, jemuž časomíra ukázala v cíli hodnotu 56,87 sekundy.
 
Ve čtvrtek se dařilo domácím jezdcům v soutěži do 150 centimetrů. Vítězem se stal Philipp Weishaupt na valachovi Lacasino, druhý za ním skončil jeho krajan David Will s klisnou Concordia 49. Pomyslný bronz získal Ital Lorenzo de Luca v sedle klisny Malissa de Muze. Od 19:30 hodin se v Cáchách koná Pohár národů.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Foto: CHIO Aachen/ Michael Strauch



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }