reklama 11C

Světová elita míří do Cách: Začíná Aachen International Jumping 2020

ikonka

Dvacet z pětadvaceti nejlepších jezdců ve světovém žebříčku bude startovat v Cáchách na stadionu Deutsche Bank od 4. do 6. září. Mezi účastníky jsou např. Ludger Beerbaum, Eric Lamaze, Marcus Ehning a další parkurové hvězdy.
03.09.2020 09:42  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Ve výčtu elitních jezdců startujících první zářijový víkend při Aachen International Jumping 2020 najdeme mj. zvučná jména jako jsou: Janne-Friederike Meyer-Zimmermann, Christian Ahlmann, Philipp Weishaupt, Gregory Wathelet nebo Scott Brash – jediný jezdec na světě, kterému se dosud podařilo vyhrát Rolex Grand Slam.
 
Dále nelze nezmínit Simone Blum, Steva Guerdata, Daniela Deussera, Pietera Devose, Lauru Klaphake nebo Jessicu Springsteen. Mezinárodních závodů se zúčastní padesátka světových hvězd. 
 
Pořadatelé ve spolupráci s úřady umožní celkem 300 divákům sledovat sportovní klání přímo na stadionu Deutsche Bank, který má kapacitu 6300 osob. Ostatní, kterým se vstupenky nepodaří získat, budou moci sledovat vše prostřednictvím televizního a internetového vysílání. Přenosy nabídne hned několik stanic.  
 

Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Ilustrační foto: Aachen International Jumping



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE