reklama 11B

Příhoda je po drezuře ME ve všestrannosti dvacátý. Český tým poslední

ikonka

Velmi spokojen je jistě po drezurní zkoušce mistrovství Evropy ve všestrannosti Miroslav Příhoda. S Ferreolusem totiž dokončil páteční úlohu s 27,9 trestnými body, které pro něj znamenají průběžné 20. místo. Rozdíly jsou však velmi těsné.
24.09.2021 18:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Nejlepší výkon v drezuře podala při evropském šampionátu ve všestrannosti Němka Ingrid Klimke v sedle koně SAP Hale Bob OLD. Její bodové skóre je 20,2 bodů. 
 
O čtyři desetiny více má britská dvojice Rosalind Canter a Allstar B a jednu desetinu pod třicetibodovou hranicí je ještě Nicola Wilson s JL Dublinem, taktéž reprezentující Velkou Británii. 
 
Miloslav Příhoda je s Ferreolusem Lat sice na průběžné dvacáté příčce, ale penalizace 27,9 bodů je velmi slibným začátkem. Stejně spokojeni ovšem nemohou být jeho týmoví kolegové. Pavel Březina s Cona Ciou má 36,3 bodů a je na 61. řádku výsledkové listiny po úvodním testu. 
 
Miroslav Trunda v sedle Trnky-Ruf absolvoval drezuru již ve čtvrtek a po odjetí druhé poloviny startovního pole se posunul na 65. místo z celkových šedesáti sedmi. České družstvo má tak 104,7 bodů a je na posledním třináctém místě. Nutno však dodat, že Češi jako jediní startují ve třech a nemají tak možnost škrtat nejhorší výsledek. 
 
O téměř čtyřicet bodů méně mají Britové, kteří vedou týmové klání před Němci s 69,7 body. Třetí Francouzi nasbírali 77,3 bodů a za nimi se seřadili reprezentanti Rakouska, Nizozemska, Itálie, Švédska, Belgie, Švýcarska, Španělska, Irska a Ruska. 
 
Foto: Adéla Svobodová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE