reklama 11D

Pohár národů v Cáchách pro USA. Páteční stošedesátku vyhrál Delmotte

ikonka

Čtvrteční program CHIO Aachen 2021 uzavřel parkurový Pohár národů, jehož vítězem se stal tým USA. Jessica Springsteen, Lucy Deslauriers, Brian Moggre a Laura Kraut obdrželi pouze čtyři trestné body. Druhé Švédsko jich mělo osm, třetí Francie dvanáct.
17.09.2021 21:44  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Páteční hlavní skoková soutěž byla na výškách do 160 centimetrů. V rozeskakování tří dvojic ukořistil vítězství Francouz Nicolas Delmotte s valachem Urvoso du Roch. Jeho čas v cíli byl 45,03, zatímco druhému Britovi Scottovi Brashovi s Hello Jeffersonem ukázala časomíra hodnotu 45,81 sekundy. 
 
Ani domácí Jana Wargers na hřebci Limbridge také zopakovala v rozeskakování bezchybnou jízdu, ale ke zdolání zkráceného kurzu potřebovala 47,03 vteřiny. 
 
Foto: CHIO Aachen/ Michael Strauch



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE